Skip to content

Lokaal Belang Doetinchem enthousiast over Catharina’s Winter in de Catharinakerk

Met interesse en enthousiasme volgt Lokaal Belang Doetinchem de ontwikkelingen rondom Catharina’s Winter in de Catharinakerk. Dit sprankelende evenement brengt niet alleen kunst en cultuur tot leven in dit historische gebouw, maar biedt ook een boeiende kijk op de toekomst van dit bijzondere monument.

De Catharinakerk, als het kloppende hart van onze stad, vormt het perfecte decor voor dit veelzijdige evenement. Met haar imposante volume en de witte muren die als een leeg canvas dienen voor de meest creatieve projecties, creëert de kerk een sfeer van verwondering en inspiratie.

Catharina’s Winter biedt een scala aan kunstvormen, van betoverende lichtkunst tot meeslepende pianoconcerten en interactieve projecties.

Met name kijken we uit naar het evenement ‘Lentelicht’, waarbij de projectie een krachtig eerbetoon brengt aan vrijheid en veerkracht. De betrokkenheid van de inwoners, jong en oud, bij het vormgeven van deze boodschap van hoop is een prachtig voorbeeld van de verbindende kracht van kunst.

Lokaal Belang Doetinchem nodigt iedereen uit om de sfeer te komen proeven bij Catharina’s Winter in de Catharinakerk. Laat je verrassen door dit betoverende evenement.

Voor meer informatie over Catharina’s Winter en alle activiteiten, neem een kijkje op de website van de Catharina’s Winter.

Fractieondersteuner Lokaal Belang Doetinchemchem | SVON | Veteraan | NS

Back To Top