Skip to content

Lokaal Belang Doetinchem (LBD) richt zich als partij uitsluitend op het welzijn van bewoners in Doetinchem, Gaanderen en Wehl/Nieuw Wehl dit in tegenstelling tot landelijke partijen.

Wij gaan persoonlijk, respectvol en integer om met de inwoners van onze gemeente. Wij willen een leefbare gemeente, waar jong en oud met plezier woont, werkt, naar school gaat en kan recreëren. Daar zet Lokaal Belang Doetinchem zich maximaal voor in, met een financieel gezond beleid waar de lasten (o.a. woz belasting) voor de burger niet de pan uit rijzen.
Het is onze stellige overtuiging dat met een financieel gezonde en zelfbewuste gemeente Doetinchem er een sterke Achterhoek gevormd kan worden.

De komende periode wil Lokaal Belang een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van onze gemeente. Werk, zorg, wonen, winkels en veiligheid zijn een aantal zaken die onder druk komen te staan als we niet de juiste keuzes maken.
We hechten belang aan jouw mening en ideeën om Doetinchem, Gaanderen en Wehl/Nieuw Wehl vooruit te helpen via: https://watvindtdoetinchem.nl

Leven in onze gemeente betekent niet alleen een dak boven je hoofd, maar ook aandacht voor natuur in wijken en buurten, cultuur en bibliotheek, sport en recreatie. Kortom, aandacht voor datgene wat het leven in onze gemeente voor jong en oud zo aangenaam mogelijk maakt.

Inschrijven Nieuwsbrief

Back To Top