skip to Main Content
Jouw Mening Telt!

Jouw mening telt!

Niet over maar met Doetinchem

Heb je goede ideeën? Lokaal Belang Doetinchem hoort graag wat jouw idee en mening is over onze gemeente! Jouw inbreng kan een belangrijke bijdrage zijn aan de verbetering van onze gemeente. Jouw expertise is voor ons een belangrijk onderdeel van ons werk. Denk mee over belangrijke beslissingen binnen onze gemeente. Je kunt jouw mening laten horen via Doetinchem Spreekt, watvindtdoetinchem.nl en via ons contactformulier.

Doetinchem Spreekt

Doetinchem Spreekt is een online inwonerspanel van de gemeente Doetinchem. Als lid van Doetinchem Spreek krijg je ca. 4 maal per jaar een enquête waarin je jouw mening kunt laten horen. De enquêtes gaan over diverse onderwerpen die in de gemeente spelen. Als lid heeft u direct invloed over deze onderwerpen. Inschrijven kan op de website van Doetinchem Spreekt.

Watvindtdoetinchem.nl

Wij willen de inwoners van Doetinchem nadrukkelijk betrekken bij de onderwerpen die spelen in onze gemeente. Dit doen we o.a. met onze internetsite watvindtdoetinchem.nl onder ons motto:
Jouw mening telt! Op die site zullen wij diverse raadsvoorstellen plaatsen waar wij om jouw mening vragen! Met deze mening gaan wij dan aan de slag!

Contactformulier

Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw mening te laten horen via het contactformulier. Wil je liever een persoonlijk gesprek met LBD dan bent u van harte welkom bij één van onze fractieoverleggen. Aanmelden voor een fractieoverleg kan ook via ons contactformulier.

Back To Top