Skip to content

Lokaal Belang is duidelijk lokaal  betrokken bij de inwoners van onze (mooie) gemeente Daardoor weet u waar u aan toe bent . Dat is ook de kracht van Lokaal Belang. Wij zijn er voor de Doetinchemse burger, luisteren naar,  staan achter u en besturen met de Doetinchemmers.  Gaanderen is een dorp met hart en samenhang. In de actieve dorpsraad heeft Gaanderen een ijzersterk team om de samenhang verder vorm te geven. Net als Wehl. Dit is juist de kracht van onze dorpen in Doetinchem.

Gaanderen zal de komende tijd alle zeilen bij moeten zetten om haar voorzieningen op peil te houden. Als Lokaal Belang willen we daar graag bij helpen.

Vooral door samenhang en samenwerken mogelijk te maken en te ondersteunen willen we de inwoners van Gaanderen via hun dorpsraad meer zelfbeschikkingsrecht geven. Zij moeten mandaat en budget krijgen om aantal zaken zelf te beslissen.

Zaken die Gaanderen graag zelf wil om Gaanderen aantrekkelijker maken.

Hiervoor stelt de gemeente  middelen, materiaal en budget ter beschikking dat de gemeente normaal zelf gebruikt.

Met de dorpsraad willen we overleggen hoe we starterswoningen en woningen voor jongeren kunnen realiseren in Gaanderen. Hoe we de woningvoorraad beter kunnen laten aansluiten op de vraag.  Zodat jongeren in Gaanderen kunnen blijven.

De woningaantallen zijn wat ons betreft niet in beton gegoten.

Maar ook schotten weghalen tussen voorzieningen. Waarom zou een vereniging niet kunnen of mogen oefenen in de Pelgrim.  Hoe kunnen we samenhang versterken in deze gemeenschap.

Lokaal Belang wil samen met u als inwoners en de dorpsraad de toekomst aanpakken en om zelf ook te weten wat er speelt hebben we een doorlopend referendum ingevoerd. www.Watvindtdoetinchem.nl

Lever uw input, stel uw vragen, kom met uw idee├źn.

Wij willen niet over u beslissen maar met u beslissen.
Daarom is Lokaal Belang Doetinchem 21 maart de beste keuze voor u!

Back To Top